Referanser

Ta gjerne kontakt med oss for flere referanser, eller hvis du ønsker å prøve noen av våre tjenester. Kitty Vaktmesterservice AS strekker seg langt for at du også skal bli fornøyd.

Jeg ble først kjent med Kitty AS I 2005, da jeg satt i styret for mitt sameie på St. haugen. Kitty AS utførte både vaske- og vaktmestertjenester. Vi var meget fornøyde med begge tjenester. De gjorde grundig jobb, samt at de alltid er tilgjengelige. De er meget profesjonelle og strukturerte. Dette selskapet kan anbefales på det varmeste!

Hei alle sammen! Jeg må bare si for et bra rengjøringsbyrå vi har! Rene dører, gulv og trapper!! Lukter t.o.m.rent!

Kitty AS ga tilbud på trappevask og vaktmestertjenester til Sameiet Skovveien 27 i desember 2008. Tilbudet var oversiktlig og detaljert, og bar bud om god orden, og da tilbudet var akseptert, gikk Kitty AS umiddelbart igang. Trapper og avsatser ble bonet opp, det ble fulgt opp med skifting av defekte lyspærer og det ble tilrettelagt for et videre godt samarbeid. Henvendelser blir besvart umiddelbart, og arbeidet utføres raskt, presis og tilfredsstillende. Kitty AS håndterer også snørydding og orden i bakgården vår på en meget tilfredsstillende måte.

Vi er særdeles godt fornøyd med vasken. Det er et helt annet nivå enn hva vi hadde før, og beboerne har kommentert hvor rent det er etter at dere tok over. Dere var vel også inne og vasket ekstra under den mest skitne perioden i vinter. Sånt liker vi! Ros til deres folk!