Kontakt oss / Om oss

Kitty Vaktmesterservice har lang erfaring med ulike typer renholdstjenester

Kontakt oss

Du kan nå oss på mange måter og vi tar gjerne imot din henvendelse enten du velger epost, kontaktskjemaet vårt eller telefon.

Du finner oss i Maridalsveien 3C, Oslo, men nås nok enda enklere på telefon/epost.

Telefon : 400 96 900
epost : post@kittyas.no

Om oss

Kitty Vaktmesterservice AS ble startet opp 19/4 1999, men da under navnet Kitty AS. Vi begynte med trappevask for bygårder i Oslo, men etterhvert ble det mer og mer spørsmål om vaktmestertjenester. Derfor endret vi navnet til det det er i dag.

Vi har hatt jevn vekst siden oppstart, og har i dag en fast og god kundemasse med 7-8 ansatte som drifter dette. Hovedtyngden ligger på borettslag og sameier i Oslo, men vi har også noen firmaer og kontorer på renhold og vaktmestertjenester.

På grunn av mange useriøse firmaer i bransjen ønsker vi i Kitty Vaktmesterservice AS å være en profesjonell og trygg aktør i markedet som følger norske lover og retningslinjer hva lønn og arbeidsforhold angår. Vi ønsker derfor ikke å være en aktør som driver med sosial dumping. Det skal være trygt å velge oss som samarbeidspartner.

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med. Bisnode Credit, landets største kredittopplysningsbyrå går god for oss – sjekk selv.

Vi har også utvidet med salg av landets beste og rimeligste rasfareskilt, samt driftsavtaler på istappfjerning – se www.isras.no