Om oss

Kitty Vaktmesterservice AS ble startet opp 19/4 1999, men da under navnet Kitty AS. Vi begynte med trappevask for bygårder i Oslo, men etterhvert ble det mer og mer spørsmål om vaktmestertjenester. Derfor endret vi navnet til det det er i dag.

Vi har hatt jevn vekst siden oppstart, og har i dag en fast og god kundemasse med 7-8 ansatte som drifter dette. Hovedtyngden ligger på borettslag og sameier i Oslo, men vi har også noen firmaer og kontorer på renhold og vaktmestertjenester.

På grunn av mange useriøse firmaer i bransjen ønsker vi i Kitty Vaktmesterservice AS å være en profesjonell og trygg aktør i markedet som følger norske lover og retningslinjer hva lønn og arbeidsforhold angår. Vi ønsker derfor ikke å være en aktør som driver med sosial dumping. Det skal være trygt å velge oss som samarbeidspartner.

Vi er en trygg aktør å gjøre handel med. Bisnode Credit, landets største kredittopplysningsbyrå går god for oss – sjekk selv.

Vi har også utvidet med salg av landets beste og rimeligste rasfareskilt, samt driftsavtaler på istappfjerning – se www.isras.no

Noen av våre ansatte :


Kolbjørn i Kitty Vaktmesterservice

Kolbjørn Kristiansen, Daglig leder

Magne Vaktmester Oslo

Magne Neste , avd.leder/vaktmester

Marius vaktmester

Marius – vaktmester/renhold i Oslo